pluszegyvelemeny

pluszegyvelemeny

Emberek! Mi van veletek?

Faház, nyaralás...

2017. augusztus 07. - pluszegyvelemeny
Van ez az égbekiáltó szentségtörés, hogy egyébként jogszerűen "védett státuszt" kapott családok üdülhetnének egy keveset 4 (négy darab) faházban. Nem nehéz kiszámolni, hogy ez valószínűleg négy családot jelent. Mivel lefolytatott eljárás után lehet megkapni a védett státuszt, komoly esély van rá, hogy ezek az emberek nem migránsok, hanem menekültek.

Képtalálat a következőre: „bora bora”

És akkor van egy ember, aki további szavazatokért, és pártutasításra ezt igyekszik megakadályozni. Mi több, annyira felborzolja a kedélyeket, hogy sokan fel akarják gyújtani azt a 4 faházat, amibe ezek az emberek esetleg felejteni jönnének. Ahogy ma reggel mondták a rádióban, a humánusabbja még azelőtt akarja felgyújtani a házakat, hogy a nyaralói megérkeznek.
Én nem tudom, hogy a Koránban mi van leírva. Azt viszont tudom, hogy a Bibliát is magyarázták úgy nem is egyszer, hogy abból népírtást legitimáló iromány legyen. Sajnos ez az "írástudók" felelőssége, hogy miként közvetítenek egy gondolatot.
Az iszlámban az imámok magyarázzák a Koránt, ami alapján egyes emberek arra jutnak, hogy nekik mindenképpen öngyilkosnak kell lenniük, magukkal rántva ártatlan embereket. Tehát pusztításra veszik rá őket, amiről elég egyszerűen belátható, hogy céltalan, minden értelmes és érzelmes alapot nélkülöz.
Ennél csak egy rosszabb van, mégpedig az, ha a megvezetett emberek az "írástudó" Önnön céljai miatt élik meg legaljasabb ösztöneiket. Félelmük által sokat veszítenek önmagukból, ami viszont a felettük hatalommal bíró, bár védelmezőként tetszelgő embert erősíti.

A bejegyzés trackback címe:

https://pluszegyvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3212726182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása